Monday, June 20, 2011

kelantan terbaek!

assalam korang sume..peace no war!!

petang nie di iringi angin sepoi-sepoi nie aku nak cite pengalaman ak time pegi kelantan ari 2..memang bagi ak bes sangat lar..terbaek punyer..hehe..pas abeh kelas ari khamis ari 2, kami ber7 pegi lar balik kelantan..yang pegi aku, intan, ika, amnah, ain, rokiah n suzi.. tapi rokiah n suzi tak ekot balik uma ika, dorang balik uma sendiri lar..juz kami ber4 jew yang dok uma ika..bile da sampai umanyer memang penat glew lar..pas mandi memang teros tido sebab tak sabar tunggu ari esok..maklom lar, 1st time datang kelantan..huhuhu..
es0knyer bermule lar perjalanan kitorang menjelajah kelantan..pagi pagi lagi kitorang da bangon g munduk..munduk nie kat thailand, naek perahu nak g seberang 2..memang bes lar sape yang jatoh dalam sungai 2, kompom tak timbol timbol da..hee..bile da sampai aku ase teruje sangat sebab barang barangnyer memang murah glew..mahal lagi barang mydin kt kuale ganu nie..huhuhu..banyak gak wet aku abeh kt munduk nie..s0b3..

pas g  munduk, kitorang g kb mall n pas 2 g wakaf cek yeh pulak..memang berjalan sakan la..sonok sangat aku ase..macam nak g lagi..teringat ak minum c0ol blog kt kb mall..pehhhh..tibe2 ngidam lak c0ol blog h0ney dew campo jelly wane wani..hihie..p aku panggil air bubble jew kat selango..h0oh0o..

hmmmm..aku nak cite pasal sweet c0uple nie..aku nampak dew orang nie kan beli baju c0uple same..memang smart lar bajunyer..jeles aku tengok taw..nak gak cam 2..huhu..tunggu je lar de jodoh tak kemane kan kan kan..hahahak..wait n see!

muke semangat time nak g kelantan..



transport nak g munduk..perahu..papepun kami ber5 da dapat g thai..haha..thai pon jadik lerrr..hee~


nie gamba kat munduk..nie la perahu yang kami naek..bes!hehe..



nie time aku tengah poyo sorang sorang..hehe..




wahhhh..i like diz pic..hehe..



haa...nampak tak??inilah tiket kami..panjanggg betoi..korang ade??tak de kan..huuhuu..

kelantan bes!
len kali aku nak g lagi..hehe.. 
(^^,)

2 comments:

iz faiz said...

yeah.. jodoh x ke mane.. i'm still wating 4 u.. ;) saje pasan.. heee~
arap x ksah.. =)

~ Pelaut Rabbani ~ said...

singgah berkunjung ke laman ini,
setelah penat berlayar dri lautan rabbani. (",)